18:00

Landvetter IF 2003

Referat: Älvängens IK - Landvetter IF 2003

Återigen en knepig match där ÄIK vinner, men känslan är att det ändå är en insats som inte är maxad.
Felpassen avlöste varann i första halvlek men likväl tar ÄIK ledningen med både 1-0 och 2-1.
Alma kommer utöver målen runt på kanten 3-4 gånger, men tyvärr kan vi inte slå spiken i kistan.
Framöver måste det bli mål på en del av dessa fina lägen annars blir det jobbigt i matcherna när målen uteblir.
I andra halvlek är det ett bättre ÄIK som kommer ut och nu är det färre felpass och bolltapp och då ser det genast bättre ut.
Men trots många fina lägen att avgöra blir det inga fler mål denna kväll och det blir seger trots att känslan är att det saknas lite av det extra i insatserna. Men en riktigt bra genomkörare mot ett mycket fysiskt motstånd och värdefullt att stå upp och fightas hela vägen in i mål och inte vika ner sig.

1-0 Vilma Winberg assist Julia Svennblad
2-1 Jennifer Thiel assist Sofia Marainen